RUIF bloggen

Alla inlägg den 17 juni 2012

Av Remsle UIF Bloggen - 17 juni 2012 20:00

 

Nej absolut inte, detta var en match med många ansikten. BIK satte tempot direkt från start, och deras spanske spelare Lorena Landete Escriba skapade matchens första målchans redan efter 52 sekunder. Karolina Abrahamsson i RUIF-målet visade direkt från start att idag hade inte hon tänkt släppa in några mål. Lagen fortsatte halvleken med att man skapade ungefär lika många målchanser. I den 40e minuten så trodde nog hela publiken att BIK skulle sätta 1-0, då BIK-anfallaren Simone Edefall först gjorde sin back och RUIF målvakten kom lite fel in i situationen vilket gav Simone helt öppet mål. Dom flesta hade nog redan räknat in 1-0 till BIK då Simone fick iväg skottet från vänster mot ett öppet mål. När bollen rullar ser den först ut som att den ska gå in i det öppna målet, men av någon anledning så rullade bollen precis utanför högra stolpen. Denna dagen kunde man såga turen var på Remslespelarnas sida. Tiden som var kvar av första halvlek skapade BIK två målchanser genom Lorena Landete och Simone Edefall.

Karolina Abrahamsson fortsatte precis så som hon spelat under hela första halvlek, "ett mycket stabilt målvaktsspel". Efter 45 minuter så var det svårt att avgöra om det skulle bli en 0-0 match eller om något av lagen skulle lyckas vinna matchen. Visst BIK hade skapat matchens farligaste målchans då BIKs Simone Edefall missade öppet mål. Men sett över hela första halvlek så var matchen precis så jämn som resultatet sa. Det var inget av lagen som tagit tag i matchen, utan att jag har någon fakta så skulle jag gissa att bollinnehavet efter första 45 var 50%-50%.

Det kändes verkligen inte som att detta skulle bli en 0-0 match. Andra halvlek fortsatte samma anda som de första slutade. Lagen fortsätter att spela en jämn match, båda lagen skapade målchanser men Karolina Abrahamsson i RUIF-målet och Isabelle Nordlund i BIK-målet visade att man hade inte tänkt släppa in någon boll denna dagen.

Sista 10-15 minuterna så var det helt klart RUIF som var det bättre laget. Man hade flera bud på segermål. Men spelarna hade inte riktigt marginalerma på sin sida, så det blev bara farliga målchanser.

Sett över hela matchen så var 0-0 ett ganska rättvist resultat.

Av dom Remslematcherna som jag har sett iår så var detta den klart bästa. Även om det resultatmässigt var någon höjdarmatch så fanns det många ljusglimtar jämförelse med vad presterat i tidigare matcher.

Matchens tre bästa RUIFspelare
* Karolina Abrahamsson
* Amanda Öhrling
* Johanna Norberg

Det var många spelare som var bra idag! Det var bara målen som fattades för att det skulle blivit en riktigt bra match. Målchanser skapades det mycket av.

Gilla Remsle UIF på facebook!

Handla på nätet - Stödj RUIF!

Presentation


Välkommen till RUIF-bloggen, här kommer det skrivas regelbundet om våra Remsle-lag. Främst Remsle UIF A och Remsle UIF B.

Remsle UIF matcher

Remsle UIF F17 matcher!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

RUIF bloggens gästbok

Remsle UIF skytteliga

Kontakt


Ovido - Quiz & Flashcards