RUIF bloggen

Alla inlägg den 7 juni 2012

Av Remsle UIF Bloggen - 7 juni 2012 15:00

Å den ljusnande framtid är vår??

I dagarna tar många unga sin student och sjunger om den ljusnande framtiden. Hur ska man som Ruifare tänka på framtiden efter 6 spelade omgångar och endast 1 poäng.

Sett till senaste matchen så bör man enligt undertecknad känna ett visst lugn. Försvarsspelet över hela banan såg bättre ut än det gjort tidigare, man tar kampen på ett annat sätt. Visst förlorar man närkamper och visst släpper man till lite för många enkla lägen. Dock ska man komma ihåg att senaste matchen spelades emot seriens suveräna serieledare.

Årets upplaga av Ruif kommer att få kriga om varje poäng, man kommer inte att få mycket gratis. Just detta att man får kriga för varje poäng, anser jag kommer att göra att gruppen svetsas samman och man får chans att jobba ihop sig som lag. Man är underdog´s och får därför jobba utan favoritskap. Det gäller dock att alla i laget ställer sig villiga till att ta jobbet och kampen varje match. För som sagt det kommer inte att bli någon resa genom serien på ett bananskal.

Det går säkert att se dystert på framtiden som Ruifare (om man är lagt åt det negativa hållet) och klaga på att det görs för lite mål och att det är för lätta tjejer som spelar. Men vissa saker är svårigheter och andra är problem. Svårigheter får man leva med och försöka att kompensera för problem löser man. Det jag vill ha sagt med det är att visst bör man bli vassare framåt och det kan man träna på och lösa alltså. Att man inte har storleken och ibland styrkan är en svårighet som man får anpassa sin spelstil till och möjligen lösa på långsikt.

/Micke Norberg

Av Remsle UIF Bloggen - 7 juni 2012 09:00

 

Idag vill vi på Remslebloggen hälsa ett grattis till Remsle UIFs förstamålvakt Malin Bodin på hennes födelsedag.

Gilla Remsle UIF på facebook!

Handla på nätet - Stödj RUIF!

Presentation


Välkommen till RUIF-bloggen, här kommer det skrivas regelbundet om våra Remsle-lag. Främst Remsle UIF A och Remsle UIF B.

Remsle UIF matcher

Remsle UIF F17 matcher!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

RUIF bloggens gästbok

Remsle UIF skytteliga

Kontakt


Ovido - Quiz & Flashcards