RUIF bloggen

Alla inlägg den 26 augusti 2012

Av Remsle UIF Bloggen - 26 augusti 2012 12:18

 
Då var det dags för DM-final,  i potten så är det inte bara äran som distriktsmästare som gäller utan också att vinnaren kvalificerar sig för svenska cupen kommande säsong.  För Remsle UIF väntar tuffast möjliga motstånd, Själevad har två säsonger i damallsvenskan så sent som 2004 och 2005.  Sedan uttåget från allsvenskan så har Själevad fått tagit ett litet steg tillbaka och man spelar numera i division 2 norra norrland.  Där man har häng på serieledande Notvikens IF.  Man har fortfarande goda chanser för att nå kvalplatsen till nästa säsongs damettan.
Ska man jämföra Själevad med något lag från våran serie div 2 södra norrland så får det bli Östersunds DFF. Laget har en stor trupp med en stark organistation bakom sig.  Laget har förutsättningar för att åter kvalificera sig för allsvenskt spel igen inom dom kommande åren.   Remsle UIF har tyvärr inte så bra resultat från tidigare möten med Själevads IK, 4 raka förluster med målskillnaden 4-15.  Jag vet tyvärr inte hur hårt Själevad satsar på vinna DM,  med tanke att man har flera viktiga seriematcher kvar så talar det kanske för att man inte mönstrar starkast möjliga lag från start. Nu hoppas vi på ett vackert väder till tisdag och att det kommer mycket folk för att kolla på DM-finalen 2012.



                                                   

Av Remsle UIF Bloggen - 26 augusti 2012 07:15

 

Fortsätt och hjälp RUIF-bloggen rösta fram årets bästa spelare i Remsle UIFs lag!
Rösta gör man genom bli medlem på everysport.com vilket är gratis, sedan loggar du in på någon och Remsle UIFs matcher. Det går endast från matchslut och 24 timmar framåt för varje match.

Jag uppmanar alla som gillar Remlse UIF att vara med och påverka utgången av omröstningen.

Ni som redan är medlem logga in efter matcherna och rösta.

* När du blir medlem på everysport så får du välja matchtröja gratis.


Notera att siffrorna på everysport.com inte stämmer för Elin Tjällberg, Johanna Byström och Karolina Abrahamsson.   Då deras spelarprofiler av misstag blivit raderade.   

Av Remsle UIF Bloggen - 26 augusti 2012 07:00

Vad händer med Remsle UIF kommande säsonger? 
Har funderat ett tag och det är nog inga direkta nackdelar att spela i en distriktsserien divsion 2 kommande säsonger för Remsle UIF. Självklart tycker jag man ska ta chansen att spela i kommande säsongs division 1 om kvalificerar sig.  
Men tänk att Remsle som den här säsongen hade den yngsta truppen i div 2 södra norrland säsongen 2012.   Kanske har vi också seriens mest talangfulla lag med 15 spelare under 18 år.   Låt oss säga att det blir division 2 spel kommande säsong och man får ha kvar stora delar av dagens trupp kommande säsong + några nya som tar klivet upp.  Då tror jag att man absolut har chansen vara ett av topplagen kommande säsongs division 2.   Derbyn mot Långsele AIF måste jag säga jag ser fram emot om det skulle bl så.


Några av lagen man kan komma få möta i kommande säsong,  Långsele AIF, Härnösands SK, Molidens IK är några av exempel från division 3.   


Vad jag vill säga är att det inte är någon katastrof för klubben om man inte kvalificerar sig för att spela i division 1 redan till kommande säsong. Fortsätter Remsles talanger att utvecklas och dom erfarna spelarna fortsätter så  är jag säker Remsle UIF kommer kunna etablera sig som ett division 1 lag om några år.

Gilla Remsle UIF på facebook!

Handla på nätet - Stödj RUIF!

Presentation


Välkommen till RUIF-bloggen, här kommer det skrivas regelbundet om våra Remsle-lag. Främst Remsle UIF A och Remsle UIF B.

Remsle UIF matcher

Remsle UIF F17 matcher!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

RUIF bloggens gästbok

Remsle UIF skytteliga

Kontakt


Ovido - Quiz & Flashcards