RUIF bloggen

Alla inlägg den 6 augusti 2012

Av Remsle UIF Bloggen - 6 augusti 2012 21:42

När Remsle slog Edsbyn igår innebar det också att man klev upp på en sjätta plats.  En plats som man kunde förlora ikväll men iom att IFK Timrå förlorade mot Sunds IF med 1-2 så får laget behålla sina sjätte placering efter denna omgång.  Såhär ser det ut just mot landets övriga lag som är placerad på sjätte plats.

    

Tabellen ni ser ovan är samtliga division 2 serier med lag som har sjätte placering.   Dom åtta bästa sexorna är kvalificerad för nästa säsongs division 1.   Placerar man sig 7 till 10 i division 2 serien när säsongen är över eller blir man inte bland dom åtta bästa placerade på plats sex så får man kommande säsong spela i den nya division 2 = distriktsserie. Kommande säsongs division kan jämföras med den här säsongen div 3.   Har ni frågor angående övergångsåret så tveka inte skicka en fråga till mig.  


Av Remsle UIF Bloggen - 6 augusti 2012 17:32

 

Fortsätt och hjälp RUIF-bloggen rösta fram årets bästa spelare i Remsle UIFs lag!
Rösta gör man genom bli medlem på everysport.com vilket är gratis, sedan loggar du in på någon och Remsle UIFs matcher. Det går endast från matchslut och 24 timmar framåt för varje match.


Jag uppmanar alla som gillar Remlse UIF att vara med och påverka utgången av omröstningen.


Ni som redan är medlem logga in efter matcherna och rösta.

* När du blir medlem på everysport så får du välja matchtröja gratis.

Av Remsle UIF Bloggen - 6 augusti 2012 09:49

 

Då var det så äntligen dags för höstomgångens första hemmamatchen.   Förväntningarna på vårat Remsle UIF var stora efter lagets borta triumfer mot ope IF och senast BIK SK.  Det såg länge ut som att matchen skulle få ett vackert väder men när matchen skulle blåsas igång så var det som himmlen öppnade sig.  Till en början regnade det lite men redan efter 5-10 minuter så fullständigt öste regnet ner.  Till matchen:  matchen började försiktigt och lagen kände lite på varandra.  Efter 18 minuter så bröt Camilla Edlund in från vänsterkanten slog bollen fint till Elin Tjällberg som relativt enkelt kunde sätta 1-0 till RUIF.  Regnet fortsatte att ösa ner och det märktes på spelet som inte var det bästa.  Det var RUIF som skapade flest mälchanser i den första halvleken,  de få chanserna som Edsbyn fick kunde RUIFmålvakten Karolina Abrahamsson plocka enkelt.  Andra halvlek fortsatte på samma sätt som den första slutade med ganska få riktigt farliga målchanser, RUIF var laget som förde matchen och skapade målchanserna.   RUIFs 2-0 mål kom efter 74 minuter när lagkaptenen Amanda Öhrling klev in och skjöt in en frispark mycket snyggt ribba in.  Slutresultatet skrevs till 2-0,   en mycket stabil seger för RUIF. Edsbyn hade inte en enda riktigt farlig målchans i matchen.   RUIF försvararna tillsammans med målvakten gjort ännu en prickfri insats. Man har nu spelat 5 seriematcher utan att släppa in mål.  Riktigt imponerande att unga RUIFspelarna kunde göra ännu en bra match,  medelåldern på spelarna som var uttagna till matchen var 17,42år det kan jämföras med Edsbyns medelålder 21,28år.  Edsbyn som egentligen skulle ha spelat division 3 fotboll den här säsongen med efter att Söderhamns laget Moheds SK tackat nej till sin plats så fick Edsbyn som placerade sig tvåa i fjolårets division 3 chansen att spela div 2.  Det ska sägas att Edsbyns trupp denna säsongen är samma som slutade tvåa i div 3 förra säsongen med endast tre nyförvärv alla dessa från div 3 klubbar, Linn Andersson och Gabrielle Galvsby från Bollnäs och Lisen Becker från Moheds SK.

Gilla Remsle UIF på facebook!

Handla på nätet - Stödj RUIF!

Presentation


Välkommen till RUIF-bloggen, här kommer det skrivas regelbundet om våra Remsle-lag. Främst Remsle UIF A och Remsle UIF B.

Remsle UIF matcher

Remsle UIF F17 matcher!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

RUIF bloggens gästbok

Remsle UIF skytteliga

Kontakt


Ovido - Quiz & Flashcards