RUIF bloggen

Alla inlägg den 3 augusti 2012

Av Remsle UIF Bloggen - 3 augusti 2012 10:28

I onsdags kväll krigade vi till oss en vinst i Bondsjöhöjden. Vi hade det tufft i första halvlek, vi var tvåa på bollarna och BIK kunde slå farliga djupledspassningar. Malin spelade dock säkert i målet och BIK saknade skärpa i avsluten.


I halvtid pratade vi om att få bättre spelavstånd, längre anfall och att falla tidigare så att de inte kunde få in bollar bakom backlinjen. I andra halvlek gick vi ut och genomförde detta och vände matchen på ett rättvist sätt. Visst kan man prata om tur; med tur hade vi haft en straff då Camilla blev kapad i straffområdet, med tur hade såväl Maija som Andrea, Elin, Camilla och Johanna B varit målskyttar, likväl som att BIK kunnat sätta några av sina chanser. Vi vann för att vi stod upp trots att vi hade en tung första halvlek och krigade oss tillbaka in i matchen.


Inför andra halvlek bytte vi in Camilla och satte samtidigt ner Elin på mitten. En ovan position för Elin som gick in och började vinna bollar tillsammans med Jossi och Andrea som hittade sina positioner bättre än i första. Camilla gjorde ett otroligt inhopp och hittade luckor i BIKs backlinje både som forward och som yttermittfältare.


15-åriga Johanna N gör sitt första nickmål någonsin efter ett precist inlägg av Lina. Skönt att se då vi har tränat på, och pratat om, att bortre yttermittfältaren ska fylla på vid bortre stolpen. Johanna N ersätts sedan av ett år yngre Johanna B som visar styrka och teknik då hon skapar flera vassa chanser.


Härligt att de dessa pigga spelare komma in och ta för sig samtidigt som laget uppfattar att vi får in andra spelartyper och förstår vilka bollar som ska slås. ”Se vilka ni spelar med” manade Sunkan.


Som matchen utvecklade sig blev det inga fler byten. På sidan värmde dock två spelare under både första och andra halvlek, beredda att hoppa in. Nu blev det inte så och ändå var de kanske två av lagets viktigaste spelare. Inställning och sammanhållning är viktiga delar i vårt unga damlag. Mia och Amanda visar prov på det som gör att vi kan komma tillbaka i den här matchen, lagmoral, och det gör oss starka.


Igår var det jobb på Urkult för spelarna, idag träning och på söndag ses vi på Remslevallen!


Sara Sohlberg  

Gilla Remsle UIF på facebook!

Handla på nätet - Stödj RUIF!

Presentation


Välkommen till RUIF-bloggen, här kommer det skrivas regelbundet om våra Remsle-lag. Främst Remsle UIF A och Remsle UIF B.

Remsle UIF matcher

Remsle UIF F17 matcher!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

RUIF bloggens gästbok

Remsle UIF skytteliga

Kontakt


Ovido - Quiz & Flashcards