RUIF bloggen

Alla inlägg den 22 juli 2012

Av Remsle UIF Bloggen - 22 juli 2012 16:51

 


Nu snackar vi,  RUIF har inte släppt in mål på över 275 minuter nu.
Då är inga övertidsminuter inräknade.    Vi kollar endast efter seriematcher.



Länstidningen Östersund skriver en del om matchen: http://ltz.se/sport/1.4924430-dystert-nar-ope-foll-tungt

Av Remsle UIF Bloggen - 22 juli 2012 16:00

Remsle UIF stod idag för en mycket imponerande insats när man slog Ope IF borta med 3-0.  


Kommentar Sara Sohlberg
Vinst med 3-0 mot Ope efter mål av Andrea, Maija och Elin. Malin räddade ett friläge i första halvlek och vi hade tur på några bollar som studsade i straffområdet. Vi ägde dock bollen i princip hela matchen och de chansade med långbollar. Maijas mål var ett skott från mittcirkeln som studsade över målvakten.



Stort grattis säger vi på Ruif-bloggen till RUIF!

Av Remsle UIF Bloggen - 22 juli 2012 15:45

Notera det är två olika tabeller,  en för resultat från första halvlek och en för resultat i andra halvlek.
Så varje halvlek räknas som en match,  på så sätt får vi fram lite kul fakta.   Där vi kan se vilken halvlek som man är starkast respektive svagast.
    
Det vi kan utläsa i RUIF-synpunkt är att ni är bättre i första halvlek.

Av Remsle UIF Bloggen - 22 juli 2012 15:45

Jag har gått igenom alla resultat i serien div 2 södra norrland.   För att denna information ska bli så tydlig som möjligt så ska jag berätta precis hur denna statistik tagits fram.
Kort info vad jag har gjort,  resultat i matcherna första halvlek och andra halvlek har jag räknat som två olika matcher. För att på så sätt få fram tabellerna för första halvlek och en tabell för andra halvlek.    Kan va lite kul se hur bra man är i halvlekarna.  Ni får resultaten nedan


    


Av Remsle UIF Bloggen - 22 juli 2012 13:00

Detta är Remsle UIFs lag i matchen mot Ope IF  Söndag 22 juli 2012


 


Nu önskar vi RUIF lycka till i matchen mot Ope IF!

Av Remsle UIF Bloggen - 22 juli 2012 07:05

    
2001 Bildades en ny förening genom sammanslagning med Ope IF och Frösö IF, när respektive föreningars satsningar på damfotboll inte givit önskat resultat. Namnet ändrades från det ursprungliga Ope-Frösö DFF 2004 till nuvarande namn. De grundande föreningarna hade haft vissa framgångar i damernas division 1 men inte lyckats ta långvarig plats i serien. Ope IFs damförening fortsatte även efter Östersund DFF blivit ett faktum dock så fick man börja om och spela i div 3 istället för div 1 där Östersund DFF fick ta platsen och Ope IF fick alltså börja i div 3.   Man spelade fram tills 2010 i div 3 jämtland då kvalificerade man sig för div 2 södra norrland den sejouren blev tyvärr kortvarig då den bara blev 1årig.  Inför säsongen 2012 så var man tillbaka i div 2 södra norrland,  denna gången så hade man som planer att få stanna, man har tre utländska spelare som ska ge klubben spett. Engelska Charlotte Gorman spelade redan för Ope IF förgående säsongen och kom tillbaka till denna säsongen.  Denna säsongen så anslöt yttligare två utländska inslag genom två Peru-spelarna Lyana Chirinos och Sofia Perez båda med erfarenhet både från flicklandslaget och landslaget.   Spelarna kunde man få till klubben tack vare det sammarbete man har med  tjejernas förening, Real Maracana. Det samarbetet har man haft sedan 2007 och detta är ett sätt för Real Maracanaspelare ska få mer erfarenhet fotbollmässigt genom att spela i europa.   Ope IF är en klubb med mycket god ekonomi tackvare klubbens externa bolag Furuparken där det anordnats dans och bingo.  


Nu har ni förhoppningsvis en bra bild över Ope IF,  nu hoppas vi Remsle UIF kan göra en bra match på Torvallen.  Kanske kan RUIF ta med sig tre poäng från Ope.   Det kommer troligen bli en liknande matchbild som när man möttes i på Remslevallen för en månad sedan.   En mycket jämn match,  med ett knappt spelövertag för ett av lagen.


Laget som nyligen åkt iväg för match mot Ope IF!
Malin Bodin
Johanna Abrahamsson
Amanda Öhrling
Marija Pejic
Lina Sundelin
Josefin Gustafsson
Andrea Hildebertzon
Sofia Wikner
Maija Östlund
Elin Tjällberg
Ida Engblom
Amanda Hägglund
Johanna Byström
Karolina Abrahamsson

Titta in på bloggen vid13-tiden för laguppställning till dagens match.


Lycka till Ruif!

Gilla Remsle UIF på facebook!

Handla på nätet - Stödj RUIF!

Presentation


Välkommen till RUIF-bloggen, här kommer det skrivas regelbundet om våra Remsle-lag. Främst Remsle UIF A och Remsle UIF B.

Remsle UIF matcher

Remsle UIF F17 matcher!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

RUIF bloggens gästbok

Remsle UIF skytteliga

Kontakt


Ovido - Quiz & Flashcards