RUIF bloggen

Alla inlägg den 16 juli 2012

Av Remsle UIF Bloggen - 16 juli 2012 10:57

Efter nästa tre veckors uppehåll kom vi igång med träningen igen i torsdag. Vi gick ut ganska hårt och tjejerna fick slita på bra både under passet på torsdagen och på fredagen. Härligt nog syntes det att de flesta spelarna tränat bra under uppehållet och så väl orken som bollkontrollen såg bra ut. Även tävlingsinstinkten var på topp när vi spelade Champions League och glåporden haglade över domaren (mig).


I lördags hade vi träningsuppehåll för att sedan köra två pass under söndagen. Vi började klockan 11 med ett lite tuffare pass innan vi åt lunch tillsammans och sedan gjorde några gruppövningar under ”Sunkans” ledning. Tjejerna fick reflektera över sig själva och sina medspelare och sedan lösa några kluriga uppgifter tillsammans.


   

Tjejerna löser upp "knuten"



Marija "Herden" Pejic leder sina får! 



Eftermiddagspasset blev lite lugnare med en hel del avslut på mål. Karro i målet var nog den som jobbade hårdast och som sedan välförtjänt vann strafftävlingen. Ska tilläggas att hon delade med sig av priset till hela laget!


Idag, måndag, har vi en lättare träning med bl.a fasta situationer innan vi far till Ö-vik imorgon för DM-match mot Arnäs. Det känns bra att vi får en match på oss att hitta tillbaka till spelet vi avslutade vårsäsongen med innan serien drar igång igen. Självklart går vi dock för vinst mot Arnäs som har ett bra lag och som säkert är jättetaggade att möte ett lag från högre division!


 

Sara Sohlberg

Av Remsle UIF Bloggen - 16 juli 2012 00:30

Visste du att du kan prenumerera på RUIF-bloggen?  Då behöver du inte logga in på bloggen för att veta om det är några nya inlägg. Då får du ett meddelande så fort det kommit nytt inlägg på bloggen.


Välj själv vad som passar dig bäst.
Via blogkeen
eller
Via bloglovin



Har du några frågor så ställ dom i menyn "Fråga mig"
Så kommer du få ett snabbt svar.

Har du ännu inte röstat i omröstningen?

Gör då det direkt   

Gilla Remsle UIF på facebook!

Handla på nätet - Stödj RUIF!

Presentation


Välkommen till RUIF-bloggen, här kommer det skrivas regelbundet om våra Remsle-lag. Främst Remsle UIF A och Remsle UIF B.

Remsle UIF matcher

Remsle UIF F17 matcher!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

RUIF bloggens gästbok

Remsle UIF skytteliga

Kontakt


Ovido - Quiz & Flashcards