RUIF bloggen

Direktlänk till inlägg 27 april 2013

Inför seriepremiären Remsle UIF-Brunflo FK

Av Remsle UIF Bloggen - 27 april 2013 02:36

    
Brunflo FK kvalificerade sig för den här nya serien div 2 mellersta norrland genom att man slutade

på en sjunde plats i fjolårets div 3 jämtland/härjedalen.  Platsen i serien fick man efter att flertal bättre rankade klubbar tackade nej till platsen i div 2 mellersta norrland. 


Brunflo FK spelar den här säsongen sin första säsong i div 2 någonsin.  Man kliver in i serien helt utan press då man av den s.k expertisen tippas bli sist i serien.  Under säsongens träningsmatcher man spelat så har man haft blandat resultat men man har bl.a besegrat Ope som spelade i samma serie som oss förra säsongen.


Man kommer till spel med en unga spelartrupp!


Remsle UIF

Har blandat och gett i säsongens träningsmatcher, man har bl.a spelat tuffa träningsmatcher mot div 1 motstånd
i Själevads IK och BIK SK där det blev förluster i båda matcherna dock så gjorde man en riktigt bra insats i matchen mot BIK SK där man enligt personer som var på plats (utan ha några band till någon av klubbarna) lika gärna hade kunnat slutat med en RUIF-seger.  När det var dags för DM-spel så vann man planenligt mot Höga Kusten FF med 3-0 i första matchen -  den andra matchen spelades mot Bollsta IK där blev det förlust med 0-1 efter en jämn tillställning. Med den förlusten innebar det att man inte kvalificerade sig för semi-final spel i DM - den plats togs mycket överraskande av Bollsta IK.  Efter DM-spelet så väntade en match i svenska-cupen där stod div 1 laget Spöland/Vännäs som motståndare.  Där räckte vi inte riktigt till och det blev en klar förlust!


Sista uppladdningen inför seriepremiären mt Brunflo FK gjorde Remsle UIF genom spela turneringen
Team Sportiau cup i Umeå.  I gruppspelet vann laget planenligt mot Västerbottens länslag med spelare födda 1997 med 2-0 och Hägglunds IoFK med 1-0.  Efter dessa två segrar väntade semifinal-spel mot div 3 laget från Västerbotten Flurkmarks IK - (Flurkmarks IK ett lag med en hel vetaraner) kunde vinna den matchen med 3-1,  RUIF hade ledningen med 1-0 efter första halvlek.   Efter den förlusten så väntade match om tredje plats: - även det avgjordes mot ett div3 lag från Västerbotten.  Denna gång var det Sandviks IK som stod som motståndare - denna gången så blev det en Remsle UIF seger med 3-1.  En tredje plats i Team Sportia cup var ett helt okej resultat då man inte hade som målsättning att vinna turneringen.  Först och främst var med turneringen för att få en bra genomkörare inför helgens seriepremiär och för att Sunkan skulle få testa olika konstellationer.


RUIF har inför denna seriepremiär två riktigt tunga avbräck: Målvakten Malin Bodin och backen Marija Pejic båda spelarna är skadade och inte tillgängliga till den här matchen.


Matchen kommer som alltid att live-rapporteras!


*


Nästa gång ni handlar på nätet gör då det via våran RUIF-shop som vi har via sponsorhuset.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Remsle UIF Bloggen - 1 april 2018 20:30

Första RUIF-profilen i våran intervjuserie: Frida Ribbefors                               När Frida Ribbefors 2011 hängde av sig RUIF-tröjan så kunde hon se tillbaka på flera framgångsrika år i den röd/blåa tröjan.  Frida spelade mest yttermittfälta...

Av Remsle UIF Bloggen - 31 december 2017 11:15


Jag började redan tidigt på året notera plus/minus som jag fått uppleva säsongen med Remsle UIF och Remsle UIF 2!  Plus                      *Johanna Norbergs långskotts mål som innebar 3-2 ledning för Ruif 2.Matchen:  Remsle UIF 2-Härnösands SK 2  m...

Av Remsle UIF Bloggen - 28 oktober 2015 19:45

Grattis Lina Sundelin som söndag den 20 oktober skapade historia!    När Lina ersatte landslagsmeriterade Linda Sembrant i den 62a minuten så var det hennes första match som hon fick hoppa in.   Lina har vid ett flertal tillfällen varit med Tyresö ...

Av Remsle UIF Bloggen - 3 juli 2015 22:32

Remsle UIF F16 spelar just precis i detta nu kvartsfinal i Storsjöcupen 2015Man spelar mot Norska laget Trygg/Lade SK.Ruifs väg till Kvartsfinalen3-0 mot norska Egge IL7-0 mot norska HIL Fevåg / Stjörna 1-0 mot norska Verdal IL = gruppseger i Grupp F...

Av Remsle UIF Bloggen - 18 april 2015 10:34

                                                 

Gilla Remsle UIF på facebook!

Handla på nätet - Stödj RUIF!

Presentation


Välkommen till RUIF-bloggen, här kommer det skrivas regelbundet om våra Remsle-lag. Främst Remsle UIF A och Remsle UIF B.

Remsle UIF matcher

Remsle UIF F17 matcher!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

RUIF bloggens gästbok

Remsle UIF skytteliga

Kontakt


Ovido - Quiz & Flashcards